Udgivelser


Udkom d. 18.november 2017  på Fletvaerket.dk 
ISBN 978-87-996081-2-6
Pris 100,-kr

Støttet af CISU - Civilsamfund i Udvikling og Oplysningsforbundet FORA
Se med på OdenseSerRødt

Bogen er spiret ud af FORAs DANIDA udviklingsprojekt ” Support for Vulnerable Women, Children and Youth in Northern Uganda”, som jeg har været en del af siden 2009. Bogen handler om kvindeliv og madkultur, som vi møder det i Uganda i dag. 
Bogen er et indspark til vores madkultur, der gennem de sidste årtier er blevet et stadig mere populært interessefelt i Danmark; lokale råvarer, det enkle nordiske køkken og mad med personlige fortællinger. Tilberedning af maden er kvindernes suveræne kompetencefelt i Uganda. Det er her, vi i denne bog møder kvinderne, og det er gennem arbejdet i det ugandiske køkken, at vi får fortællinger om og bliver klogere på kvinders livsvilkår i et udviklingsland, der helt op gennem 00érne plaget af borgerkrig igennem mere end fire årtier, og vi hører om deres drømme og håb for fremtiden.
Bogen er bygget op i kapitler, der hver indeholder et portræt af en kvinde efterfulgt af en ret med en konkret madopskrift eller en generel omtale af temaer som frugt, kød eller drikkevarer. Madopskrifterne er alle vegetariske.Bestilling: Tryk her for at bestille en eller flere bøger